Szukam nauczyciela wicca tradycyjnego. Strona: 1

Szukam nauczyciela wicca tradycyjnego Dodano: 2010-09-16 19:25

Witam bardzo interesuje mnie temat wiary wicca i szukam kogoś kto zechciał by podzielić się ze mną swoją wiedzą. Od razu uprzedzam ,że nie jestem napaloną na super sztuczki i rytuały zapaloną nastolatką tylko osobą która chciała by poznać bliżej wiarę a potem iść z nią przez życie. Czekam na odpowiedź na maila jmjpza@gmail.com

Dodano: 2010-09-16 21:36

A po co Wicca?? Dlaczego chcesz ograniczac sie jakimis zasadami?Sama je tworz.Poczuj prawdziwa wolnosc i wyzwolenie umyslu. Jesli wierzysz w siebie i chcesz sie rozwijac mam cos dla Ciebie. To nie jest proste. Na poczatek przeczytaj 10 razy Principia Chaotica. Znajdz sobie w internecie.

Niepuszczone baki cofaja sie do mozgu i stad sie biora posrane pomysly... :P

Dodano: 2010-09-17 08:04

rozjebało mnie zarówno pytanie jak i odpowiedź

Dodano: 2010-09-17 10:34

Paskievicz napisał(a):
rozjebało mnie zarówno pytanie jak i odpowiedź

w ten sposób inicjują spułkowanie prawdziwi iluminaci :-D

Dodano: 2010-09-18 11:44

Hehe mam to gdzies a do bycia wolnym zachecam

Dodano: 2010-09-18 11:47 Zmieniono: 2010-09-18 11:53

Wicca...dasz oglądac swoje gołe ciało innym??
wiem co oni tam robią...
Odprawiają rytuały nago, stosunki i inne...

Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych

Dodano: 2010-09-18 11:56

to nic nienormalnego chyba?? Stosunki odbywa sie raczej nago

Dodano: 2010-09-18 12:05 Zmieniono: 2010-09-18 12:08

corpsex napisał(a):
to nic nienormalnego chyba?? Stosunki odbywa sie raczej nago

Niektórzy najwyraźniej wolą kopulować przez tarcie :D

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2010-09-18 12:11

Chodzi mi o to ze zboczona ta religia...

Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych

Dodano: 2010-09-18 12:36 Zmieniono: 2010-09-18 12:39

Rudson napisał(a):
Wicca...dasz oglądac swoje gołe ciało innym??
wiem co oni tam robią...

Z satanizmem myślisz jest inaczej....? :D Jeśli chce należeć do wicca to wie z czym to się wiąże ponoć nie jest małolatą i ponoć nie chodzi jej tylko o "sztuczki" więc.... nie wiem czego się czepiasz. Z resztą jeden ze świętych (już nie pamiętam który) zalecał wiernym modlić się do boga po kąpieli i nago przez co "mieli być bliżej niego". Wicca nie jest odosobnionym przypadkiem gdzie kult własnego ciała i kopulacja są czynnikami rytualnymi :) Z drugiej strony tylko ktoś zakompleksiony wstydziłby się swojego ciała.

Cellar Door -

Prawdziwi Iluminaci nie pisują na forum Dark Planet :)

Aetas dulcissima adulescentia est

Dodano: 2010-09-19 14:26

A mnie ciekawi jednak wiek autorki postu bo "malolata"to pojecie wzgledne małolata moze byc zarowno 15latka jak i 20 :)
Byli kiedys takie forum gdzie min Wiccanie sie udzialali,nie poratuje jednak nazwa bo wyleciala mi ona z głowy
A moze i autorce chodzi o to by oddwac sie przyjemnoscim i w razie W miec wyjasnienie ze musi bo to czesc rytuału

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Dodano: 2010-09-19 15:26 Zmieniono: 2010-09-19 15:27

Gorg666 napisał(a):
[quote:5cca4e86b4="Rudson"]Wicca...dasz oglądac swoje gołe ciało innym??
wiem co oni tam robią...

Z satanizmem myślisz jest inaczej....? :D Jeśli chce należeć do wicca to wie z czym to się wiąże ponoć nie jest małolatą i ponoć nie chodzi jej tylko o "sztuczki" więc.... nie wiem czego się czepiasz. Z resztą jeden ze świętych (już nie pamiętam który) zalecał wiernym modlić się do boga po kąpieli i nago przez co "mieli być bliżej niego". Wicca nie jest odosobnionym przypadkiem gdzie kult własnego ciała i kopulacja są czynnikami rytualnymi :) Z drugiej strony tylko ktoś zakompleksiony wstydziłby się swojego ciała.

Cellar Door -

Prawdziwi Iluminaci nie pisują na forum Dark Planet :)[/quote:5cca4e86b4]
Wiem, ale nie odprawiam Czarnych mszy...jestem satanistą racjonalnym

Dodano: 2010-09-19 15:39

Rudson napisał(a):

Wiem, ale nie odprawiam Czarnych mszy...jestem satanistą racjonalnym

O ja wcale nie o czarnych mszach mówię, jesteś satanistą? Racjonalnym? a co to znaczy? Chodzi ci o satanizm Lavejański czy jakiś inny bo nie czaju...?

Aetas dulcissima adulescentia est

Dodano: 2010-12-17 23:16

W Polsce o inicjowanych w tym systemie ciężko. Ale odezwij się na priva jeśli nadal Cię to interesuje, może będę mogła pomóc.

"Nigdy nie trzeba zgadzać się z tłumem, nawet jeśli ma rację" - E.C. ;) "Doktor, bo zaleca dożylną dawkę rozpierduchy" - Lobo

Wicca Dodano: 2012-06-14 22:56

Witam zdążyłam już zapomnieć o tym ,że tu pisałam Znalazłam już dawno to czego szukałam:) W Polsce jest garstka wiccan, jeden kowen jest w Warszawie.

Ciekawa wizja wicca się tu pojawiłaW kowenie pracuje się nago ale jeśli powierzasz komuś swoją duszę i życie to nagość nie jest problemem ale swego rodzaju wyzwoleniem. Odzież jest pierwszą rzeczą, która oddziela nas od otaczającego nas świata.

Dodano: 2012-06-15 14:04

o.O chyba pominę jaką kolwiek wypowiedź na ten temat, bo dla mnie chore jest coś takiego...

Dodano: 2012-06-15 17:03

No cóż, nie powiem, że młodzież nie ma co robić, bo pewnie sama wiele to ja starsza od niej nie jestem, ale przynajmniej jak nie mam o czymś pojęcia to siedzę cicho i co najwyżej obserwuje.

‎"...gdy powrót do życia nie wywołuje entuzjazmu, sen niewiele może pomóc." - Maciej Przepiera

Wicca Dodano: 2012-06-15 18:11

jmjpza napisał(a):
Witam zdążyłam już zapomnieć o tym ,że tu pisałam Znalazłam już dawno to czego szukałam:) W Polsce jest garstka wiccan, jeden kowen jest w Warszawie.

Ciekawa wizja wicca się tu pojawiłaW kowenie pracuje się nago ale jeśli powierzasz komuś swoją duszę i życie to nagość nie jest problemem ale swego rodzaju wyzwoleniem. Odzież jest pierwszą rzeczą, która oddziela nas od otaczającego nas świata.

OOooo mmrrr... a macie tam jakichś fajnych druidów? Może się zapiszę...

Dodano: 2012-06-15 20:19

Devon napisał(a):

W Internecie też obowiązują pewne regulacje i pewnych zasad należy przestrzegać, a Ty wyśmiewasz poglądy innych. To już nie jest zabawne. A praca muzyka to praca i jak każda inna wymaga pewnego wkładu i wysiłku. Poza tym pisałam o początkującym muzyku ambientowym, a nie piosenkarzu i tancerzu pop, jakim jest Bieber.

Na żywo też nie zgadzam się ze wszystkim co mi chcą wcisnąć. Nie to, że wyśmiewam. Tylko wyrażam własne zdanie. W dosyć specyficzny sposób. Czasem ironicznie, czasem tym co mi wpadnie do głowy. Nie można mieć własnego mniemania? Tylko trzeba wszystko chwalić? Bo ktoś się napracował itp.

No cóż, chodzenie nago przy ludziach, bo tak każe religia, jest dla mnie chore i zboczone. Owszem nie wiem dokładnie o co chodzi. Ale widzę, że jest wyraźnie napisane: "nago" i "powierzanie duszy"

Wszystkie religie są MOIM ZDANIEM chore. Wierzmy w coś co nie istnieje, na pewno nam to pomoże.

Dodano: 2012-06-15 22:40

Widzę DP budzi się do życia. Demoniko....mnie również zabawa nago przy specyficznych rytuałach co najmniej zdumiewa, przyznam się,że blade mam na ten temat pojęcie, pierwsze co przyszło mi na myśl czytając wpisy autorki to to, że subtelnie zalatuje mi sektą, niemniej jednak jakieś podstawy kultury zachować się powinno.

Dodano: 2012-06-15 22:48

Tak czy siak każdy ma prawo uczestniczyć w czym chce nawet jeśli dla nas to się wydaje "nienormalne".

A poza tym watek już chyba dawno od tematu odbiegł i zero reakcji.

‎"...gdy powrót do życia nie wywołuje entuzjazmu, sen niewiele może pomóc." - Maciej Przepiera

Dodano: 2012-06-15 22:55

DonVitteo napisał(a):

Widzę DP budzi się do życia. Demoniko....mnie również zabawa nago przy specyficznych rytuałach co najmniej zdumiewa, przyznam się,że blade mam na ten temat pojęcie, pierwsze co przyszło mi na myśl czytając wpisy autorki to to, że subtelnie zalatuje mi sektą, niemniej jednak jakieś podstawy kultury zachować się powinno.

Mnie tam osobiscie podnieca wyobrazony widok nagich niewiast biegajacych wokol czego sobie zapragna. Nie widze w tym nic dziwnego tylko nature bo glownie na czczeniu natury polega wicca, paganizm i wiele tego typu "sekt". Nie badzmy przesadnie pruderyjnymi. Seks i kasa rzadza swiatem od setek lat. sorry za offtop

Dodano: 2012-06-15 22:55 Zmieniono: 2012-06-15 23:02

Oczywiście, nie zamierzam odsądzać kogokolwiek od czci i wiary.

Rządzą, co niespecjalnie dobrze świadczy o ludziach i ich braku pohamowania przed instynktami.

Dodano: 2012-06-15 23:00

DonVitteo napisał(a):

A znasz Marte i Kaske Bac z Miedzychodu?

Dodano: 2012-06-15 23:03

corpsex napisał(a):
[quote:4a12c4bfc0="DonVitteo"]

A znasz Marte i Kaske Bac z Miedzychodu? [/quote:4a12c4bfc0]

Nie znam

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło